2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 DÜNYADA ÖDÜL ALAN FOTOĞRAFLAR bazı fotoğraflar şiddet içerdiği için +18 olmayan bakmasın sakın . [spo1=resim 1][/spo] [spo2=resim 2][/spo] [spo3=resim 3 ][/spo] [spo4=resim 4][/spo] [spo5=resim 5][/spo] [spo6=resim 6][/spo] [spo7=resim 7][/spo] [spo8=resim 8][/spo] [spo9=resim 9][/spo] [spo10=resim 10 ][/spo] [spo11=resim 11][/spo][signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 arkadaşım, açıldı ama. son 50 yılın en iyi fotoları diye aratıver.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Görsel sanatlar da açılmıştı.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 harbi mi bana mail geldi bi dünya uğraştım onları yapmak için[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 En son Irak resmindeki çocuk büyüdüğünde neler yapıcak neler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 en son resim içimi parçaladı[signature][hline]*********************************** *********************************** *********************************** *********Bedava .com Domain********* *********************************** *********************************** *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hepsi çok güzel ama benim en çok beğendiğim resim şöyleydi; Ufak bir çocuk yerde duruyo, tepesinde bir akbaba bekliyo... Çok fenaydı ya içim burkulmuştu onu görünce... Bulan varsa buraya koyabilirmi?[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ^[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 e yuh ya dünyaya bak neler oluyor ya halime şükür binlerce kez[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: ShadowFury, 23 Kasım 2005 16:59 tarihinde demiş ki: Hepsi çok güzel ama benim en çok beğendiğim resim şöyleydi; Ufak bir çocuk yerde duruyo, tepesinde bir akbaba bekliyo... Çok fenaydı ya içim burkulmuştu onu görünce... Bulan varsa buraya koyabilirmi? [signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 İnsanoğlunun şeytani ve rezil yanı işte.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -You dont know what its like to be like me; -Hi, im your nightmare, now please wake up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 :([signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya lattaki açıklamayı ukudum sinirlerim alt üst oldu be lavuk fotoğrafcı o ödülü biyerine sok insan 1km öteye götürmezmi bi yardım eli uzatmazmı fotoğrafı çekip gitmiş şerefsiz[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paticik konusu Milliyet Sayfası[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için [Bu mesaj Asteroth tarafından 23 Kasım 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 işte bu yüzden fotorafçılığı seviyorum ve nefret ediyorum ![signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Su resim 5 i her gördügümde baya etkileniyorum ya[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 6. resimden cok etkilendim :( ne halde olan insanlar var :( gerçekten halimize sükretmeliyiz :( ve o cocukla akbabanın oldugu fotograf gercekten acı verici :( fotografcı neden yardım etmemiş orada , neden götürmemiş ki :( ne bicim insanlar var.. son fotograf da cok kotu:([signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy ik hou van je pascal :) jeej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Absolut, 23 Kasım 2005 16:39 tarihinde demiş ki: En son Irak resmindeki çocuk büyüdüğünde neler yapıcak neler. Yaşıyorsa tabi. Ya da büyüyebilirse.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 resim 2 deki olay oldukca ilginc[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 psikolejm bozuldu yaaa :S:S[signature][hline]wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 O sudanda çekilen fotoğraf askeriyenin yemekhanesinde asılı duruyodu tam 3 yerinde.Ve altındaki yazıda aynısıydı herhalde askeriyeden alınmış. Biz yemeklerde o resmin altında oturmamak için binbir maymunluk yapardık.Felaket iştah kapayıcı bir resim çünkü.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 o vicdan la yaşanmaz zaten.[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Absolut, 23 Kasım 2005 16:39 tarihinde demiş ki: En son Irak resmindeki çocuk büyüdüğünde neler yapıcak neler. Kendimi çocuğun yerine koydumda,babam olsa o adam falan. Boş milliyetçilik yapmak istemem ama,ya o duruma düşeceğime ölürdüm(babamda aynen) yada intikam çok acı olurdu diye düşünüyorum. Bknz:karamurat filmleri,babasının öçünü alan karamuratvs20bizans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 off cok kotu yaaa[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Kanlı veya bir deri bir kemik insanların olmadığı resimler hangileri ona göre bakacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar